Alege cea mai sigura si eficienta metoda pentru pielea ta/alege cel mai puternic laser cu rezultate pentru toate fototipurile de piele, chiar si pentru parul blond

Beautiful Woman

Primelase HR Excellence
Aparat Laser Dioda de Mare Putere pentru Epilare Definitiva

Noul aparat de estetica medicala laser multi-tratament Primelase HR Excellence este prima si singura platforma ce garanteaza putere maxima de 4800W, dar si lungimi multiple de unda, oferind rezultate exceptionale atat in zona de estetica cat si in aria medicala. Cu Primelase HR Excellence, clinica dumneavoastra beneficiaza de un aparat laser multifunctional, puternic si versatil, cu aplicatie larga in abordarea tratamentelor de epilare definitiva, tratament acnee, leziuni pigmentare si vasculare.

epilare definitiva
05

Tratamente

Tratamente profesionale de epilare definitiva cu laser

4800W

Putere

Recomandat pentru tratarea tuturor fototipurilor, in putere de pana la 4800W

04

Lungimi de unda

Alexandrite 755nm, Dioda 810nm, Mix (810nm + 940nm +1064nm) si Yag 1060nm

04

Marimi de spot

Primelase – Solutie Laser Sigura si Performanta

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Primelase Excellence?

Primelase Excellence este o platforma laser de mare putere, cu lungimi multiple de unda, dedicata atingerii perfectiunii in tratamentele profesionale de epilare definitiva cu laser, tratamente leziuni vasculare si pigmentare, rejuvenare faciala si tratament acnee. Unicitatea acestei platforme laser consta in utilizarea unor pulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, ideale pentru parul rezidual de la ultimele sedinte de tratament.

Primelase Excellence are 5 moduri de lucru care ajung la o putere maxima de 63J/cm² in 400 milisecunde. Viteza este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui echipament de epilare definitiva, el putand sa lucreze cu energie ridicata pana la 3 HZ si cu pulsuri ultrascurte.

Modul dinamic sau fara durere este o alta caracteristica a laserului Primelase Excellence. Acest sistem permite efectuarea epilarii laser fara niciun fel de disconfort, usor de suportat de toti pacientii inca de la prima sedinta, incluzand barbatii cu fire de par groase.

Coş de cumpărături

Autentificare

Nu există încă un cont?

Cauta in timp real serviciile noastre
Acasa
Favorite
0 items Coș cumpărături
Contul Meu