MAI PUTERNIC • MAI EFICIENT • MAI RAPID

Slăbire și remodelare corporală

Unyque aduce împreună trei tehnologii de ultimă generație - ReFreeze, CryoFrequency și HImFU - într-un singur echipament

rowe

ReFreeze

O terapie care combină două tehnologii în același manipul, Criofrecventa Unipolară + Multipolară împreună cu aspirația simultană și continuă, care permit căldurii pătrundă mai rapid și mai adânc în zona tratată.

rowe

CryoFrequency

CryoFrecventa este o terapie sigură și non-invazivă, care combină efectul temperaturii scazue (până la -25C) și al radiofrecvenței mono și multipolare, provocând o căldură interna în testuturile corpului (peste 55C) cu efect de tratare a semnelor generale de flaciditate și adipozitate. Combinația rece-cald provoacă un soc termic care stimulează sinteza de noi fibre de colagen și elastină producând un efect de lifting instantaneu, progresiv și de lungă durată încă de la prima ședință. În plus, setarea frecvenței unipolare generează o încălzire intensivă a celulelor adipoase din hipoderm, activând apoptoza adipocitelor, reducând astfel paniculul adipos.

rowe

HImFU

HImFU Corporal este o treapie, avansată, inovatoare, unică pentru tratamentul adipozității localizate. Se folosesc unde ultrasunete multifocale; acesta are că rezultat un efect termomecanic asupra țesutului adipos provocând distrugerea acestuia. Pacienții pot reduce între 1 și 4 cm în circumferință pe sesiune de tratament, obțînând un efect incredibil de remodelarea corporală chiar de la prima ședință.

UNYQUE by

rowe-logo

3 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE

Unyque oferă o terapie unică în lume, ce combină ReFreeze, CryoFrequency și HImFU, făcându-l cel mai complet echipament de pe piață.

Caracteristici-UNYQUE-copy-600x600
Coş de cumpărături

Autentificare

Nu există încă un cont?

Cauta in timp real serviciile noastre
Acasa
Favorite
0 items Coș cumpărături
Contul Meu