TERMENI SI CONDITII

1. DEFINITII

PRESTATOR –  Societatea Alya Denis Beauty SRL, cu sediul in Bdul. Iuliu Maniu 61 Sectorul 6, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr: J40/9053/2021, avand CUI: 44325080.

SITE – Domeniul beautifulwoman.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin intermediul SITE-ului;
continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator autorizat UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de produsele, serviciile, promotiile, concursurile si/sau tarifele practicate intr-o anumita perioada

Salon Beautiful Woman – Salonul care presteaza servicii sub marca Beautiful Woman

PROGRAMARE – Actiune prin care un Utilizator, prin intermediul Site-ului, alege un Serviciu care urmeaza sa fie prestat in centrul Beautiful Woman selectat, la o anumita data indicata in formularul de programare.

SERVICIU – Orice procedura de epilare definitiva, tratamente corporale, tratamente faciale, manichiura si pedichiura disponibila pe Site.

CLIENT – Orice persoană fizică / persoană juridică care efectuează o comanda pentru un serviciu prin intermediul site-ului.

COMANDA – Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între vânzător și utilizator prin care utilizatorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa servicii de pe site.

DOCUMENT – Prezentul contract la distanta ce reglementeaza raporturile intre profesionistul beautifulwoman.ro si Clientul, in calitate de consumator, denumit Termeni si Conditii. Pentru evitarea oricarui dubiu, prezentul document nu se aplica raporturilor intre profesionisti (B2B), in aceasta ipoteza fiind aplicabile dispozitiile Codului Civil in materie de raporturi intre profesionisti.

CONTRACT – Comanda confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Seviciile, iar Clientul este de acord să achiziţioneze și să primească aceste Servicii.

Pentru claritate, contractul la distanta incheiat intre beautifulwoman.ro si Client, in calitatea sa de consumator, este prezentul Document.

DATE CU CARACTER PERSONAL – Orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); in principiu, reprezinta date personale: numele si prenumele persoanei, adresa de email, numarul de telefon, date bancare

2. DISPOZITII GENERALE

2.1. Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a Site-ului de catre Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre beautifulwoman.ro si acesta.

2.2. Prezentului document ii sunt incorporate si fac parte integranta din acesta urmatoarele:
-POLITICA COOKIES
-PROTECTIA DATELOR GDPR

Orice alte conditii de livrare, returnare produse/alte aspecte ce tin de contractul la distanta publicate separat pe Site sunt incorporate si fac, de asemenea, parte integranta din Document.

2.3. Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri, se aplica Termenii si Conditiile valabile la momentul plasarii si confirmarii comenzii in scris de catre beautifulwoman.ro.

2.4. Site-ul beautifulwoman.ro este proprietatea societatii alya denis beauty srl.

2.5. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care a implinit varsta de 18 ani si care este interesata de produsele pe care le ofera beautifulwoman.ro

2.6. beautifulwoman.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, precum nici pentru elemente de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate.

2.7. beautifulwoman.ro nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.

2.8. Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea siteului si raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului sau continutului beautifulwoman.ro, in conformitate cu legislatia romana in vigoare

2.9. Clientul poate trimite orice obiectii/propuneri in cazul in care nu este de acord si/sau nu accepta prezentul Document in integralitate, prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@beautifulwoman.ro.

2.10.Acest site este adresat clientilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si persoanelor juridice carora nu le-a fost interzis accesul de catre beautifulwoman.ro, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Devenind client, persoana declara faptul ca intruneste conditiile mentionate mai sus.

3. CONTINUT

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a beautifulwoman.ro si, dupa caz, a colaboratorilor sai, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile de proprietate intelectuala obtinute in acest sens in mod direct sau indirect, indiferent de natura lor (drepturi de autor si drepturi conexe sau drepturi de proprietate industriala).

3.2. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de beautifulwoman.ro, includerea oricarui continut in afara site-ului beautifulwoman.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al beautifulwoman.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al beautifulwoman.ro.

3.3. Denumirea „BeautifulWoman”, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatii ale acestora cu orice cuvant, simbol grafic sau sub orice alta forma, folosite in Site, sunt marci inregistrate si sunt proprietatea exclusiva beautifulwoman.ro. Ele nu pot fi in nici un mod utilizate de terti fara acordul prealabil scris al beautifulwoman.ro.

3.4. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3.5. Pe site vor fi afisate preturile serviciilor prezentate. Preturile de pe www.beautifulwoman.ro Nu includ TVA si nu includ alte cheltuieli aferente procedurii de efectuare a platilor prin platformele disponibile, daca nu se specifica altfel in mod special pe site.

4. LIMITAREA DREPTULUI DE ACCESARE A SITE-ULUI

4.1. beautifulwoman.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul oricarui vizitator la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre vizitatori a Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).

4.2. beautifulwoman.ro poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor site-ului in cazul in care continutul sectiunii pentru contact este completat/alte canale de comunicare interne sau publice contin date ilegale, defaimatoare, ofensatore, amenintatoare, abuzive, vulgare, obscene, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

5. POLITICA DE VANZARE ONLINE

5.1. Accesul la comanda unui Serviciu este permis oricarui client care viziteaza site-ul sau inregistreaza o comanda pe Site-ul www.beautifulwoman.ro, cu ajutorul cosului de cumparaturi. Pentru a i se permite accesul la serviciu, clientul va trebui sa accepte prevederile documentului.

5.2. Plasarea unei comenzi nu este conditionate de crearea unui cont de client.

6. SERVICII

6.1. beautifulwoman.ro poate publica pe site informatii despre serviciile din portofoliu propriu si/sau promotii, concursuri ori campanii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita disponibilitatii.

6.2. Toate tarifele aferente serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ TVA.

6.3. Facturarea serviciilor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de client in formularul transmis odata cu comanda. Societatea nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura sau pentru trimiterea comenzii, Clientul intelegand si acceptand faptul ca beautifulwoman.ro se raporteaza exclusiv la informatiile furnizate voluntar.

6.4. In cazul platilor online cu cardul, Societatea nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

6.5. In cazul putin probabil in care Societatea nu va putea onora o parte din servicii, acesta va notifica pe canalele agreate clientul, punandu-i acestuia la dispozitie eventualele optiuni disponibile

6.6. Societatea poate modifica oricand preturi, oferte, conform criteriilor interne (disponibilitate etc.) cu respectarea comenzilor/contractelor deja plasate. Societatea nu poate fi obligata sa pastreze un anume pret cu exceptia comenzilor plasate.

6.7. Serviciile distribuite pe www.beautifulwoman.ro și marcate cu simbolul ‘*’ în titlu nu li se va aplica nicio reducere folosind cupoanele promoționale.
6.8. Serviciile oferite de catre Alya Denis Beauty srl pe siteul beautifulwoman.ro sunt Servicii care se presteaza doar in baza unei programari, serviciile nu sunt produse fizice.

7. INCHEIEREA CONTRACTULUI LA DISTANTA

7.1. Contractul la distanta este considerat incheiat intre parti (beautifulwoman.ro, in calitate de vanzator si Client, in calitate de consumator) atunci cand comanda plasata de catre client este confirmata electronic de catre beautifulwoman.ro, in conformitate cu cerintele legale. Mai mult, inainte de a valida comanda clientului si inainte de a oferi clientului posibilitatea de a se programa, Societatea are dreptul sa contacteze clientul, prin orice mijloc disponibil/agreat de parti, pentru a obtine confirmarea personala de catre client a comenzii ori a datelor sale de identificare.
Clientul intelege si accepta faptul ca Societatea nu poate fi fortata sa confirme programarea de catre persoane care nu au confirmat datele de identificare.

7.2. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

7.3. Ca regula, cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata

7.4. La orice comanda plasata clientul este obligat sa parcurga in integralitate prezentul Document, neputandu-se prevala de necunoasterea clauzelor contractuale aplicabile relatiei dintre parti in eventualitatea unor neintelegeri aparute ulterior incheierii contractului la distanta.

7.5. Societatea va emite si transmite catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client conform legislatiei in vigoare.

7.6. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul document.

8. ANULAREA COMENZII DE CATRE Beautiful Woman

8.1. Beautiful Woman isi rezerva dreptul de a anula comanda in situatia in care aceasta nu poate fi onorata din diverse motive (de exemplu, dar nelimitandu-se la existenta unor defecte, indisponibilitate etc.).

8.2. Comanda va fi anulata partial sau total de catre Societate cu anuntarea in prealabil a clientului prin telefon sau e-mail. Contravaloarea serviciilor ne-programate va fi returnata in acelasi cont din care a fost efectuata plata. In asemenea cazuri, sumele vor fi rambursate in maximum 15 zile lucratoare.

9. MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZII DE CATRE CLIENT

9.1. Clientul nu poate solicita modificarea sau anularea unei comenzi, daca comanda a fost deja onorata prin plasarea unei programari.

10. PLATA

10.1. Plata pentru serviciile disponibile pentru comanda se poate efectua prin urmatoarele modalitati:

a) online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA  si MASTERCARD. Procesatorul de plati in acest caz este NETOPIA.

b) plata prin Ordin de Plata.

c) plata la salonul Beautiful Woman in momentul programari.

10.2. Societatea nu solicita si nici nu stocheaza date referitoare la cardul sau contului bancar al clientului.

10.3. Factura fiscala aferenta unei comenzi va fi trimisa odata cu comanda clientului la adresa de e-mail indicata de acesta.

11. LIVRAREA SERVICIILOR

11.1. Pentru serviciile prestate in cadrul centrelor Beautiful Woman, programarea se poate face telefonic sau prin intermediul formularului de rezervare online de pe site.

11.2 Programarea serviciilor poate fi insotita si de plata online a acestora, prin intermediul procesatorului de plati Netopia, sau plata in numerar sau cu cardul bancar in salon la prestarea serviciilor.

12.3 Livrarea serviciilor achizitionate prin plata online se face prin prestarea in salonul Beautiful Woman selectat, la o anumita ora si data indicate in formularul de programare sau la o anumita ora si data stabilite telefonic.

12. GARANTII

12.1.Avand in vedere natura serviciilor oferite de catre Beautiful Woman, garantia se refera la rezultatele obtinute dupa finalizarea(prestari) programari. Astfel la preluarea unei comenzi in eventualitatea unor erori de clientul trebuie sa verifice si sa semnaleze neconcordantele observate.

13. DREPTUL DE RETRAGERE

13.1. Aveti dreptul de a va retrage din contract in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a fost efectuata plata pentru servicii, prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@beautifulwoman.ro.

13.2. Aveti dreptul de a va retrage din contract in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a fost efectuata plata pentru serviciile care nu au fost prestate(finalizate) prin prezenta clientului in salonul Beautiful Woman.

14. RECLAMATII

14.1.In cazul oricaror probleme sau nemultumiri, acestea pot fi semnalate de catre Client prin e-mail, iar Societatea va remedia problema sau il va contacta pe acesta.

15. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

15.1.Societatea nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui Client care utilizeaza site-ul sau continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

15.2.Societatea nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor. De asemenea, nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

16. CONTACT

16.1. Prin contactarea beautifulwoman.ro, Clientul intelege ca va fi contactat prin orice mijloc disponibil si prin raportare la informatiile de contact furnizate, incluzand si mijloacele electronice.

16.2. In ceea ce priveste contractele la distanta in derulare, Societatea poate contacta Clientul utilizand toate datele de contact oferite voluntar de catre Client, temeiul legal al prelucrarii datelor fiind, in aceasta ipoteza, executarea contractului.

17. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

17.1. Depunem toate eforturile pentru a va asigura ca va protejam si respectam confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele si reglementarile in vigoare privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”).

17.2. Pentru mai multe aspect referitoare la drepturile dumneavoastra privind datele cu caracter personal si stocarea acestora, va rugam sa consultati pagina

https://beautifulwoman.ro (Politica de Confidentialitate).

17.3. Pentru orice informatii suplimentare, neclaritati sau solicitari referitoare la datele cu caracter personal, ne puteti contacta telefonic sau la adresa contact@beautifulwoman.ro

18. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

18.1.Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corepunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

18.2.Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

18.3.Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

18.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

19. LITIGII

19.1.Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc. Site-ului si/sau al oricarui Continut trimis Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii” precum si cu orice alte politici/reguli publicate pe Site, aceastea fiind parte integranta din prezentul Document.

19.2.Contractul se considera incheiat in Romania si este guvernat de dispozitiile legale aplicabile pe teritoriul Romaniei. Orice disputa cu referire la prezentul document care ar putea sa apara intre client si Societate se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta potrivit legii.

19.3.Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, Societatea ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune.

19.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

20. Dispozitii finale

20.1. Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice Continut fara notificare prealabila a Clientului.

20.2. In cazul in care exista intrebari sau sugestii, va rugam sa ne adresati un e-mail la adresa din inceputul documentului, iar solicitarea dumneavoastra va primi un raspuns in cel mai scurt timp