Beautiful Woman, Frumusete, Manichiură, Pedichiură, Servicii Unghii

De ce este importantă îngrijirea unghiilor?

gel

De ce este importantă îngrijirea unghiilor?

Cred că putem fi cu toții de acord că există ceva minunat în a ne acorda timp pentru a avea grijă de unghiile noastre.

Fie că iei o oră sau două și vi la Salonul Beautiful Woman by Daniela Badula, fie că îți pictezi propriile unghii în confortul casei tale, ceva despre a avea unghii frumos îngrijite ne face să ne simțim bine.

Un incredibil de 60% dintre femei își fac unghiile lunar, dar este îngrijirea unghiilor cu adevărat importantă? Este doar un lux de care ne bucurăm din când în când? Se pare că îngrijirea unghiilor vă poate ajuta să vă determinați sănătatea corpului și este esențială pentru sănătatea mâinilor.

Ne folosim mâinile pentru practic orice, în fiecare zi! Dacă nu arăți unghiilor tale dragoste, acest lucru ar putea provoca infecții fungice sau bacteriene în pliurile unghiilor (pielea din jurul patului unghial), ceea ce ar putea duce la probleme de sănătate mai grave.

Gândiți-vă la unghiile de la mâini și de la picioare ca la niște scuturi care vă protejează degetele de la mâini și de la picioare; a nu vă menține unghiile sănătoase face țesutul de sub ele vulnerabil la infecție prin lucrurile pe care le atingeți în fiecare zi.

Potrivit dermatologilor, unghiile sunt considerate sănătoase dacă culoarea lor este consistentă și textura lor netedă. Un adult ar trebui să-și taie unghiile săptămânal, deoarece microbii pot rămâne prinși sub unghie și pot provoca infecții.

Unghiile nu trebuie rupte niciodată, ci trebuie tăiate cu mașini de tăiat unghii standard. De asemenea, unghiile ar trebui să fie des hidratate și nu uitați să curățați dedesubt la duș! Dacă lucrați des cu produse de curățare sau alte substanțe chimice, asigurați-vă că purtați mănuși pentru a preveni înmuierea unghiilor.

Așadar, nu ezitați să vă răsfățați! La urma urmei, este pentru binele sănătății tale.

Ne-ar plăcea să avem grijă de tine la Salonul Beautiful Woman by Daniel Badula din Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 61, Militari, Bucuresti Contactează-ne și află cum te poți alătura revoluției frumuseții!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *